Campanie cu IMPACT la Lidl

20 ianuarie 2017

În 2016, Lidl România a donat 1.220.000 de lei cu ajutorul clienților și anunță o nouă campanie pentru Fundația Noi Orizonturi

Campaniile de donații de la casele de marcat din magazinele Lidl din anul 2016 au dus la strângerea unui total de 810.000 de lei, suma pe care compania a suplimentat-o cu 410.000 de lei. Din dorința de a continua sprijinul acordat organizațiilor care dezvoltă proiecte în scopuri umanitare, Lidl lansează o nouă campanie, în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi. Inițiativa este activă în perioada ianuarie – martie 2017 și susține programul educațional IMPACT.

În perioada ianuarie-decembrie 2016, clienții și anagajații Lidl au putut dona în magazinele din toată țara pentru a susține cauzele unor organizații precum Ajungem MARI, MagiCAMP sau World Vision România. În 2017, prima campanie de donație la casele de marcat Lidl este dedicată Fundației Noi Orizonturi și programului IMPACT. Adresat deopotrivă tinerilor și adulților, proiectul are ca principal obiectiv identificarea și soluționarea creativă a problemelor reale din societate, prin acțiuni de serviciu în folosul comunității.

„Dorim să dezvoltăm și în 2017 campanii ale căror cauze oferă o soluție nevoilor acute ale societății. Ne bucurăm că anul trecut cei 1.220.000 de lei pe care i-am donat cu ajutorul clienților au fost un sprijin pentru misiunea celor trei organizații și le mulțumim tuturor pentru implicare. Pe această cale, îi invităm să pornim împreună în inițiativa de a susține programul IMPACT”, a spus Maria Pârvuleasa, PR Manager Lidl România.

„IMPACT este programul de suflet al Fundației Noi Orizonturi. În cluburile de voluntariat IMPACT, tinerii descoperă că au o putere imensă de a se schimba pe ei și lucrurile din jurul lor. Susținerea lor înseamnă că avem grijă ca generația tânără să înțeleagă că este în responsabilitatea ei să aibă grijă de comunitatea în care trăiește, dar și că are puterea de a pune umărul la dezvoltarea ei, să nu aștepte de la altcineva să vină să îi rezolve problemele. 12 lei pe lună este costul menținerii unui tânăr într-un club de voluntariat în care lucrează alături de colegii săi pentru a face fapte bune. Parteneriatul cu Lidl este un lucru extraordinar, pentru că oferă oportunitatea oricărei persoane care crede în puterea educației prin experiență să doneze ușor pentru a susține pregătirea pentru viață a mii de tineri din România”, spune Anca Gaidoș, director operațional Fundația Noi Orizonturi.

Despre Lidl

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

www.lidl.ro

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471