Căutăm liderii care deschid noi cluburi IMPACT!

12 februarie 2019

Deschidem în primăvara acestui an 4 cluburi de inițiativă comunitară pentru tineri (IMPACT) în județul Botoșani prin finanțarea acordată de Black Sea Trust.[1] Căutăm 8 persoane  – 4 echipe a cîte 2 persoane/club – profesori, lucrători de tineret, voluntari, membri ONG, cu vârsta peste 20 de ani care doresc să ofere tinerilor cu vârsta 13-18 ani din comunitățile lor un altfel de context de învățare. 

Cei 8 participanți vor primi toate informațiile de care au nevoie pentru a deschide și coordona cluburile în cadrul unui curs de formare care va avea loc în Republica Moldova, între 5 – 10 martie. În plus, fiecare club va beneficia de mentorat din partea Fundației Noi Orizonturi.

[1] Deschiderea acestor cluburi face parte dintr-un proiect derulat în România, județul Botoșani și în Republica Moldova, proiect în care Fundația Noi Orizonturi și partnerii din Moldova – Academia Nicolae Dumitrescu și EcoVision vor deschide 14 cluburi pentru tineri.   

ÎNSCRIERE

Pasul 1: până în 24 februarie (inclusiv). Înscrierea pentru participarea la proiect se realizează aici

https://goo.gl/forms/IL6OtYcBr5CnRNuk2

Pasul 2:  25 – 26 februarie. Interviul telefonic cu cei selectați

Pasul 3: 27 februarie – Vom afișa rezultatele selecției. În aceeași zi veți primi detalii despre participarea la cursul din Republica Moldova.

Pasul 3: 5-10 martie – Participarea la cursul din Republica Moldova. Costurile sunt acoperite în totalitate de către organizatori.

Pasul 4: Martie – Septembrie 2019 Formarea și implementarea activităților la club, incluzând și un Hackathon organizat pentru 40 membri ai celor 10 cluburi IMPACT în Republica Moldova.

CE PARTICIPANȚI CĂUTĂM

  • Din județul Botoșani
  • Care cred în puterea tinerilor de a schimba lumea
  • Care ar putea deschide un club de tineri în orașul/satul în care locuiesc
  • Dornici să experimenteze noi metode şi activităţi de învăţare.
  • Dornici să facă schimbări pozitive în comunitatea lor și capabili să ofere 4-5 ore pe săptămână pentru asta în calitate de voluntari

 CE OFERIM:

  • Oportunitatea de a-și dezvolta competențe avansate în educația experiențială și proiecte în serviciul comunității
  • Resurse educaţionale utile pentru coordonarea cluburilor
  • Sprijin și formare pentru a deveni lider IMPACT
  • Oportunitatea de a fi parte dintr-o mișcare națională și internațională care împuternicește tinerii pentru a deveni agenți ai schimbării

 Pentru întrebări/clarificări, ne puteți contacta pe adresa: monica_prisacariu@fno.node-creative.com.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471