Căutăm 20 de profesioniști în educație

11 martie 2019

Până în 2025 vrem ca jumătate de milion de copii și tineri din România să beneficieze de contexte relevante de învățare, menite să contribuie semnificativ la dezvoltarea lor ca cetățeni activi, capabili să construiască societatea la care visează. Suntem activi în peste 300 de școli din România și sprijinim anual peste 1000 de cadre didactice să transforme orele de clasă în adevărate experiențe de învățare.

De 18 ani în organizaţia noastră învăţăm prin experienţă şi prin serviciul în folosul comunităţii, iar acum venim în sprijinul profesorilor care doresc să transfere la clasă aceste abordări. Programele şcolare în vigoare formulează astfel de sugestii metodologice, dar unii profesori le găsesc dificil de transpus în practică. Noi ne propunem să descoperim împreună cum poate fi aplicată o astfel de abordare în realitatea unei săli de clasă.

Avem nevoie în echipă de oameni care se descriu ca fiind „profii altfel”, care nu înţeleg expresia „nu se poate”, care şi-au convins colegii din cancelarie să încerce lucruri diferite la clasă şi care îşi doresc să îi molipsească şi pe alţii cu entuziasmul lor pentru învăţare.

Dacă ţi se pare provocatoare propunerea noastră, iată ce tip de colaboratori căutăm:

Poziție

Număr de colaboratori

Descriere poziție pe scurt

Perioada de colaborare

Specialist educațional STEM

         2

STEM este acronim pentru Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică. Cei doi specialiști vor dezvolta și adapta module STEM pentru copii de gimnaziu, vor livra un curs de tip Training of Trainers pentru profesori și vor coordona activitatea acestora pe parcursul a trei săptămâni de școală de vară.

Citește mai mult!

Aprilie – Iulie 2019

Specialist educațional IMPACT

     8

Rețeaua celor 180 de cluburi de inițiativă comunitară IMPACT se va deschide spre noi școli din România. Specialiștii educaționali ne vor ajuta să recrutăm școlile și profesorii cei mai potriviți să susțină un astfel de club și  vor oferi formare și mentorat în perioada de dezvoltare a acestora. 

Citeste mai mult

Mai 2019 – Iunie 2020

Specialist educațional EXPERIENȚIAL

       10

De doi ani de zile rețeaua de traineri Arhitecți ai Educației au reușit să acrediteze CNFPP două cursuri „Strategii de învățare prin experiență” și „Service Learning la clasă”, să ofere consultanță școlilor despre cum să organizeze eficient Școala Altfel și să aducă peste 500 de profesori la conferința anuală Arhitecții Educației.

Cei 10 specialiști ne vor ajuta să aducem cursurile FNO în județe neacoperite până la acest moment și vor dezvolta noi produse și servicii relevante pentru cadrele didactice din România. 

Citeste mai mult

Iunie 2019 – Iunie 2020

 Trimiterea candidaturii

Candidații interesați vor trimite CV și o scrisoare de intenție în care să vorbească despre interesul și motivația pentru această poziție.

Depunerea documentelor de aplicare, precum și relații suplimentare le găsiți la adresa recrutare@fno.node-creative.com.

Termen limită de aplicare: 31 martie 2019. Persoanele care vor trece de etapa de evaluare a aplicației vor fi invitate la un interviu.

 

 

Abia așteptăm să oferi și tu #noiorizonturi!

 

Contact

Sediul Central Lupeni

 

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

 

comunicare@fno.node-creative.com

 

 

0254 564 471