Cursuri și resurse pentru profesorii din România

Curs acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice

Arhitecţii Educaţiei

“Credem cu tărie în importanţa şcolii şi rolul acesteia în a forma competenţe şi a clădi caractere. Credem că fiecare oră petrecută la clasă poate să inspire copiii de azi să devină cetăţenii implicaţi de mâine. Şi mai credem că rolul principal, pentru ca această transformare să poată avea loc, îl are PROFESORUL – ARHITECT.”

 

Profesorul – Arhitect este cel care schițează planurile viitoarei „construcții”, în functie de nevoile elevului (cine este, ce nevoi de dezvoltare are, care sunt barierele sale personale) și de factorii obiectivi (armonizarea cu cerințele pieței de muncă, resursele disponibile, standardele de învăţare etc). Profesorul – Arhitect creează condițiile de învățare sănătoase, stimulative, echilibrate în care elevul învaţă, ambii fiind în permanenţă conectaţi cu realitatea.

Pentru a veni în sprijinul vostru am dezvoltat programul Arhitecţii Educaţiei prin care ne dorim să aducem cât mai aproape de fiecare profesor din România informații, idei, instrumente prin care munca voastră să fie cât mai eficientă şi sustenabilă.

Newsletter

Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră.

Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471