Contribuie altfel

Crezi, asemeni nouă, că educația este cea mai potrivită soluție pentru problemele pe care le are România? Consideri că ai avea ceva de dăruit generațiilor care vin din urmă? Te așteptăm să deschidem împreună Noi Orizonturi tinerilor români.

De 18 ani inspirăm tinerii și profesorii să conducă și să producă schimbări pozitive în comunitățile lor. Credem în puterea transformatoare a educației, de aceea oferim profesorilor și liderilor de organizații și comunități instrumentele prin care pot ajuta cu adevărat tinerii să devină mai buni, mai puternici, mai înțelepți. Află mai multe despre noi.

Oportunități:

Trainer voluntar – Am lansat în 2017 cea mai mare rețea de traineri voluntari din România, profesioniști din diverse domenii dispuși să-și sacrifice weekenduri pentru a-i învăța pe tineri să facă proiecte de serviciu în folosul comunității. În 2018, alți 40 de voluntari îi vor învăța pe tineri din ecodestinații cum să facă antreprenoriat verde. Ai vrea să te alături rețelei?

IMPACT – educaţie prin proiecte de serviciu în folosul comunităţii

VIAŢA – educaţie prin aventură

ȘCOLI COMUNITARE – cursuri de formare, facilitare, susținere financiară pentru conducerile școlilor

ARHITECȚII EDUCAȚIEI – cursuri, resurse și programe de formare pentru cadrele didactice

DONEAZĂ – Vrei să susții educația astfel? O poți face prin investiția ta lunară.

Te poți implica și punctual sau pe perioade mai scurte în educație – fie că e vorba despre săptămâna Școala Altfel, de proiectele cluburilor IMPACT sau de planurile de dezvoltare individuale ale școlilor.

Te așteptăm să ne spui ce și cât poți dărui, iar noi te vom potrivi unei nevoi.

anca_gaidos@fno.node-creative.com

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471