Excursia ca metodă didactică

Descriere curs

Cursul Excursia ca Metodă Didactică se adresează cadrelor didactice, profesori, învăţători, indiferent de vechime sau grade didactice, care doresc să transforme o vizită sau o excursie dintr-un eveniment în care învăţarea se produce accidental, într-un proiect de învăţare bine articulat.

Tematica se concentrează pe operaţionalizarea unor competenţe cheie precum:

  • învăţare relevantă
  • învăţarea prin experiență
  • rolul profesorului experienţial
  • instrumente de planificare a traseului educaţional
  • evaluarea învăţării

Cursul are o durată de 18 ore, care se vor desfăşura face-to-face, pe o perioadă de 3 zile

De ce să urmați acest curs?

Dacă doriţi să transformaţi vizitele la unităţi de producţie, instituţii de cultură sau alte instituţii, excursiile, schimburile de experienţă din cadrul programelor Erasmus+, în activităţi de învăţare, care conducă spre formarea şi dezvoltarea unor competenţe, fie cele din programele analitice, fie cele prevăzute în cadrul programului Şcoala Altfel, atunci, acest curs vine în ajutorul dvs.

La finalul acestui curs veţi realiza un proiect de învăţare pentru un traseu didactic care vă garantează că învățarea are loc cu adevărat.

Detalii curs

Înscriere curs

Costul* cursului este de 175 ron/participant.

Cursul de organizează numai în momentul în care există minim o grupă de 10 persoane înscrise şi confirmate. Dacă sunteți interesați să organizați în școala dumneavoastră un astfel de curs, trimiteţi un email pe adresa laura_borbe@fno.node-creative.com.

* În cazul în care formatorii trebuie să se deplaseze într-o altă localitate decât cea de reședință, școala va asigura transportul, cazarea și masa acestora.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471