Noutăţi - Şcoli

Citește despre școlile care inspiră prin exemplul pe care îl oferă copiilor: școli implicate în comunitate

Servicii stomatologice în școală

O școală comunitară construiește parteneriate solide cu diferite instituții și organizații pentru a-și armoniza cât mai bine serviciile pentru copii, familiile lor și întreaga comunitate.

read more

Să ne amintim de ce facem IMPACT

Să ne amintim de ce facem IMPACT 12/15/2017 Ce înseamnă IMPACT pentru liderii și membrii celor peste 150 de cluburi din toată țara? Familie. Cu acest gând în minte, anul acesta am reluat o veche tradiție de-a noastră - întâlnirile regionale în cadrul cărora liderii...

read more

34 de cluburi GreenIMPACT în 12 luni

Fundația Noi Orizonturi marchează o nouă fază de extindere a rețelei GreenIMPACT – cluburi de inițiativă comunitară pentru tineri deschise exclusiv în zone cu destinație eco turistică.

read more

De 30 de ori start la conectare!

Cele 30 de școli incluse în programul pilot „Școli conectate la comunitate”, al Fundației Noi Orizonturi, au elaborat și se pregătesc să implementeze tot atâtea proiecte de transformare a lor în școli comunitare.

read more

Campanie cu IMPACT la Lidl

Campanie cu IMPACT la Lidl 20 ianuarie 2017 În 2016, Lidl România a donat 1.220.000 de lei cu ajutorul clienților și anunță o nouă campanie pentru Fundația Noi Orizonturi Campaniile de donații de la casele de marcat din magazinele Lidl din anul 2016 au dus la...

read more

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471