Noutăţi - Tineri

Lasă-te inspirat de activitățile tinerilor implicați activ în comunitățile lor.

Ce idei de afaceri au tinerii?

Proiectul „Şcoala de Antreprenoriat verde” lansat în decembrie 2018 este iniţiat de Fundaţia Noi Orizontruri şi implementat cu sprijinul VITAS, tocmai cu scopul de a dezvolta spiritul şi gândirea antreprenorială, strâns legate de cele 4 metacompetenţe.

read more

Șezători cu GreenIMPACT

Copiii din cluburile de voluntariat GreenIMPACT, deschise în zone ecoturistice cu scopul de a promova patrimoniul local, reînvie, în această iarnă, șezătorile de odinioară.

read more

10 cluburi noi IMPACT cu tineri care schimbă comunități

150 de tineri, membri ai cluburilor IMPACT din județele Dolj, Hunedoara și Caraș-Severin și-au dezvoltat abilitățile de a munci în echipă și a construi parteneriate cu actorii locali pentru a dezvolta proiecte în folosul comunității.   Prin programul IMPACT,...

read more

Schimbă România. Picătură cu picătură

Niște copii din Panaci, Țara Dornelor, au mobilizat o comunitate întreagă în proiectul lor de service learning, care a dat naștere și brandului sub care se promovează acum comuna: Tărâmul Izvoarelor.

read more

Calendar IMPACT 2018-2019

Anul acesta, Fundaţia Noi Orizonturi convoacă cluburile din Reţeaua Naţională IMPACT să ia parte la cea mai mare iniţiativă de dezvoltare sustenabilă a planetei, în care nimeni nu este lăsat în urmă.

read more

„Un pic de TIC” cu IMPACT

Niște tineri de liceu din Roman au ajutat o bunică de 84 de ani, doamna Elena Danieluc, să o găsească pe facebook pe nepoata sa stabilită în Marea Britanie.

read more

Vânătoarea de selfie-uri

Vânătoarea de selfie-uri 05/17/2018 Adrian Farău şi Alexandru Oprean sunt profesori la Colegiul National ,,Avram Iancu’’ din Brad, judeţul Hunedoara şi lideri IMPACT la clubul All 4 Brad de 4 ani.  Pe lângă dedicarea lor în munca pe care o desfăşoară alături de elevi,...

read more

Liceenii-jurnaliști

Școala în care elevii sunt încurajați să se exprime liber și să învețe prin activități concrete de implicare în comunitate. La Colegiul CD Loga din Caransebeș învață peste 1300 de elevi, la ciclurile primar, gimnazial și liceu. Este una dintre cele mai bune școli din...

read more

Elevii – promotori ai școlii

Colegiul Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare are un palmares bogat și un istoric lung de promovare a voluntariatul, iar odată cu dezvoltarea mai strategică a acestei instituții ca școală comunitară, încurajarea voluntariatului, mai ales la nivelul Consiliului...

read more

Poiana cu destine

Ce se întâmplă când niște tineri adoptă o comunitate? Numai lucruri minunate! Studiu de caz: Clubul IMPACT Ștefi, de la Hârlău și proiectul lor din comuna Poiana Deleni.

read more

Feel your city

Niște liceeni din Cluj-Napoca vor să facă orașul mai accesibil personelor cu deficiențe de vedere. O reușită a proiectului lor a fost introducerea, în premieră într-un lanț de restaurante clujean, a unui meniu în alfabet Braille. Elevii de la Liceul Teoretic „Onisifor...

read more

“Un pic de TIC” cu IMPACT

Membri clubului IMPACT Mușatini, de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, au gândit un proiect de serviciu în folosul comunității care să vină în ajutorul celor care nu știu să folosească internetul.

read more

Punem Valea pe roate!

Înainte de 1990, în Valea Jiului existau 15 mine în care erau angajați peste 90.000 de oameni. Acum mai sunt 6.000 de angajați la Complexul Minier Hunedoara, iar în 2018 se vor închide și minele de la Lonea și Lupeni.

read more

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471