Poveștile noastre

Visăm la o societate în care copiii și tinerii cresc în sol fertil, își îndeplinesc potențialul și îl folosesc pentru dezvoltarea comunității și lumii în care trăiesc.

Inovăm și susținem modele de învățare prin experiență, oferind educatorilor și liderilor instrumentele care îi pot împuternici pe tineri să devină mai buni, mai puternici, mai implicați.

Schimbă România. Picătură cu picătură

Niște copii din Panaci, Țara Dornelor, au mobilizat o comunitate întreagă în proiectul lor de service learning, care a dat naștere și brandului sub care se promovează acum comuna: Tărâmul Izvoarelor.

read more

„Un pic de TIC” cu IMPACT

Niște tineri de liceu din Roman au ajutat o bunică de 84 de ani, doamna Elena Danieluc, să o găsească pe facebook pe nepoata sa stabilită în Marea Britanie.

read more

Poiana cu destine

Ce se întâmplă când niște tineri adoptă o comunitate? Numai lucruri minunate! Studiu de caz: Clubul IMPACT Ștefi, de la Hârlău și proiectul lor din comuna Poiana Deleni.

read more

34 de cluburi GreenIMPACT în 12 luni

Fundația Noi Orizonturi marchează o nouă fază de extindere a rețelei GreenIMPACT – cluburi de inițiativă comunitară pentru tineri deschise exclusiv în zone cu destinație eco turistică.

read more

Punem Valea pe roate!

Înainte de 1990, în Valea Jiului existau 15 mine în care erau angajați peste 90.000 de oameni. Acum mai sunt 6.000 de angajați la Complexul Minier Hunedoara, iar în 2018 se vor închide și minele de la Lonea și Lupeni.

read more

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471