Rețeaua de cluburi IMPACT

În acest moment există peste 180 de cluburi IMPACT funcționale, în 26 de județe, unele dintre ele cu o vechime mai mare de 10 ani.
Anual, cluburile implementează peste 200 de proiecte de serviciu în folosul comunității, pe teme dintre cele mai diverse, de la solidaritate, până la mediu și educație. În 2017, proiectele tinerilor au venit în ajutorul a aproape 100.000 de persoane, cât populația unui oraș precum Satu-Mare, de exemplu.
Proiectele cluburilor IMPACT

Poiana cu destine

Ce se întâmplă când niște tineri adoptă o comunitate? Numai lucruri minunate! Studiu de caz: Clubul IMPACT Ștefi, de la Hârlău și proiectul lor din comuna Poiana Deleni.

Feel your city

Niște liceeni din Cluj-Napoca vor să facă orașul mai accesibil personelor cu deficiențe de vedere. O reușită a proiectului lor a fost introducerea, în premieră într-un lanț de restaurante clujean, a unui meniu în alfabet Braille. Elevii de la Liceul Teoretic „Onisifor...

Vrei să te implici într-un proiect similar?

Indiferent că ești elev, profesor sau membru al comunității, există întotdeauna o variantă de a contribui la succesul proiectelor inițiate de tinerii din cluburile IMPACT.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471