Vreau să intru într-un club

Fundația Noi Orizonturi deschide periodic cluburi noi, în funcție de resurse. Dacă în școala ta nu există un club IMPACT, dar ți-ar plăcea să faci parte dintr-o astfel de echipă, consultă harta cluburilor, găsește cel mai apropiat club și contactează managerul rețelei pentru a explora oportunitatea de a deveni membru – lidia_bondiuc@fno.node-creative.com

Vreau să deschid un club

Fundația Noi Orizonturi deschide cluburi noi, în funcție de resurse, Dacă îți dorești să lucrezi cu tineri și să deschizi propriul tău club IMPACT, contactează managerul rețelei, iar noi te vom ține la curent cu deschiderea de noi cluburi – lidia_bondiuc@fno.node-creative.com

Vreau să susțin un club

Pentru un club IMPACT este esențială susținerea care vine de la membri comunității. Dacă îți dorești și tu să contribui la cauzele pentru care militează impacții, poți să o faci în mai multe feluri, în funcție de disponibilitatea ta:

Know-how

Pentru ca tinerii să poată implementa proiecte cu impact real, au nevoie să afle informații avizate despre cele mai potrivite modalități de intervenție pentru a rezolva o problemă specifică. Orice club are nevoie să știe cum să facă management de proiect, adunare de fonduri, comunicare (fotografii, afișe, texte de promovare), cum să lucreze cu parteneri, cum să facă advocacy etc. Dacă ești o persoană inspirațională și ești dispus să dăruiești din timpul tău pentru organizarea unui atelier, contactează managerul de rețea care te poate pune în legătură cu un club din aproperea ta.

Donații

În fiecare an, Fundația Noi Orizonturi investește în jur de 15.000 de euro în proiectele de serviciu în folosul comunității implementate de cluburile IMPACT. Dacă vrei să contribui la fondul pentru bani de sămânță intră aici (link la pagina de donații cu opțiunile pe care le au la dispoziție donatorii – 2%, debit direct, virament bancar)

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471