VIAŢA se desfăşoară pe durata verii în Straja (jud. Hunedoara) şi Băile Tuşnad (jud. Harghita) sub forma unei tabere de educație prin aventură cu durata de 6 zile și 5 nopți. Programele scurte concepute de aceeași echipă VIAȚA au loc pe toată durata anului.

Cinci zile pentru devenire

Tabăra VIAȚA promovează valori precum încredere, curaj, perseverență, integritate, responsabilitate, solidaritate. Cu această bază, orice tânăr e mai pregătit să dea piept cu viața.

Echipa înainte de toate

Pe primul loc în topul lucrurilor pe care le învață în tabără, participanții au ales munca în echipă. Pentru mulți dintre ei, VIAȚA este primul context în care au ocazia de a colabora autentic.

Aventură pentru o VIAȚĂ

În VIAȚA îi ajutăm pe tineri să devină cetăţeni responsabili, de încredere, integri şi perseverenţi, capabili să contribuie la propria lor dezvoltare și la binele comun.

Gata de aventură?

Vezi ce ți-am pregătit pentru 2019

Ai stofă de lider?

Avem un curs de formare pentru tine

Pentru cine e tabăra?

Experienţa VIAŢA a fost creată pentru adolescenţi între 12 – 19 ani, dar avem şi programe pentru copii mai mici şi părinţii lor. Echipa de facilitatori VIAŢA, mereu alături de participanţi, este formată din profesionişti bine pregătiţi, devotaţi, inventivi şi distractivi.

Şi în fiecare an, voluntari din Statele Unite şi Europa se alătură echipei, ceea ce le oferă participanţilor ocazia să practice limba engleză sau chiar şi alte limbi de circulaţie internaţională.

Experiența VIAȚA

În tabără, participanţii au parte de cursuri de frânghii, escaladă, drumeţii, orientare turistică, jocuri şi concursuri sau ateliere de arts&crafts. Şi pentru toate acestea sunt folosite cele mai bune echipamente în domeniu. Mai mult, programul deţine singurul Curs de Frânghii din România construit de lideri mondiali în domeniu: Project Adventure, SUA, cu o experiență de peste 40 de ani.

Explorezi și contribui

Ce mai trebuie de ştiut despre Tabăra VIAŢA: este o afacere socială, ceea ce înseamnă că 25% din profitul obţinut este destinat autosusţinerii Taberei, în timp ce 75% din acesta merge către programul IMPACT al Fundaţiei Noi Orizonturi – reţea de cluburi prin care tinerii ajută comunitatea prin proiecte realizate chiar de ei.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471