Poți fi unul dintre formatorii Taberei Viața!

În fiecare vară, îi poți învăța pe copiii și tinerii participanți o mulțime de lucruri care să îi ajute apoi în viață. Vei lucra alături de o echipă cu experiență în Educația prin Aventură și cursuri de frânghii, o echipă profesionistă și distractivă formată inclusiv din voluntari din SUA și Europa.

Înscrierile au loc anual, iar înainte de selecția formatorilor Fundației Noi Orizonturi organizează cursul de „Animator centre de vacanță”, acreditat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări). Acest curs te ajută să dobândești competențe în domeniul activităților specifice Educației prin Aventură și al animației în cadrul unei tabere de tineri.

Din 1999, Programul Viața a adunat peste 250 de formatori, iar peste 50 dintre aceștia au participat la activitățile Taberei pentru cel puțin 2 ani.
După ce trăiesc experiența Viața, bună parte dintre formatori continuă să fie activi ca voluntari în programul IMPACT al Fundației Noi Orizonturi ori devin voluntari sau angajați în cadrul altor ONG-uri.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@fno.node-creative.com

0254 564 471